Az Alapítvány a befolyt támogatásokból, folyamatosan korszerű mentéstechnikai eszközök beszerzését támogatja. Minden sikeresen létrejött mentőfelszerelés vásárlása után, azt a honlapunkon kihirdetjük. Köszönő értesítést küldünk a támogatóinknak, hogy részt vettek a projektben.

Az Életmentő Alapítvány megalakításának alapvető és egybehangzó gondolata az oktatáson és fejlesztésen túl, hogy az ellátási területhez tartozó lakosok felajánlásai ténylegesen a hódmezővásárhelyi Mentőszolgálat fejlesztésére fordítódjanak.

Átlátható és követhető rendszert kívántunk létrehozni. A beszerzett eszközöket a honlapon bemutatjuk. Minden évben az Alapítvány a mentőállomáson nyílt napot tart, ahol látványos mentési bemutató mellet, minden eszköz megtekinthető. Ezen kívül a lakosságnak lehetősége nyílik a mentők munkájának megismerésére.

Önzetlen, segítő szándékát akkor is hálásan fogadjuk, ha csak egyszeri, nem rendszeres támogatásként ajánlja fel.

Ne feledje!
Adománya életeket menthet!